Новини
15.09.2023

Важно в момента бензиностанцията не предлага зареждане на природен газ (Метан).

Повече
26.06.2015

Преработка на дизелов автобус за работа на дизел-метан, град Нови Сад - Сърбия

Повече
09.08.2010
На 09.08.2010 в гр. Костинброд беше открита нова бензиностанция, газстанция и метанстанция, собственост на фирма Метан Маркет OOД
Повече
Партньори
 
 
  Системи за преустройство на дизелови двигатели за работа на природен газ (Метан) и пропан-бутан (LPG).
 
 
  Omnitek Engineering Corporation – фирма Метан Маркет ООД е изключителен представител на Американската фирма на територията на Република България. Omnitek Engineering Corporation е лидер в разработването и използването на системи за преустройство на дизелови двигатели за работа с природен газ, както и за разработването на модерни технологии за двигатели с вътрешно горене и системи за контрол на отработените газове.
 
 
  - доставка,пуск в експлоатация и подръжка на станции за сгъстяване на природен газ- Базови (в зона с газопровод) и Локални (в зона без газопровод).
- доставка и окомплектоване на пакети и ремаркета за пренос на компресиран природен газ;
- преустройство на бензинови и дизелови двигатели за работа с природен газ като автомобилно гориво. Основно са проучени пазарите на водещите в бранша страни като Италия, Германия, Аржентина и Холандия.
 
 
  "АГУ - М" автометан сервиз - лицензиран сервиз за монтаж, поддръжка и ремонт на МЕТАН АГУ. В сервиза се извършва и преустройство на дизелови двигатели за работа на Метан и Пропан-бутан.